Hesabım
    Thomas Jane ve Luke Kleintank “Crown Vic” Kadrosunda!

    Merakla beklenen "Crown Vic" kadrosunu oluşturmaya başladı.

    Aksiyon ve gerilim filmi “Crown Vic” kadrosunu oluşturmaya başladı. “Hung” dizisinin yıldızı Thomas Jane ve “The Man in the High Castle” ile tanıdığımız Luke Kleintank filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini “Hanna's Gold”, “Ghost Squad” ve “Break Night” filmlerinde imzası bulunan yönetmen Joel Souza üstleniyor. Yeni açıklanan oyuncuların yanı sıra, Oscar adayı aktör Alec Baldwin de filmin kadrosunda yer alıyor. “Crown Vic”in yapımcı kadrosu ise Anjul Nigam, Alec Baldwin, Gregg Bello, Maxx Tsai ve Peter Toumbekis’ten oluşuyor.

    Film, Ray Mandel (Thomas Jane) adında deneyimli bir LAPD polisinin devriye için yanına genç bir polisi almasını anlatıyor. İki polis katilini arayan Mendel, genç polise hayatın vahşi gerçekliğini gösteriyor.

    Komedi dizisi “Hung” ile 3 Altın Küre adaylığı elde eden Thomas Jane, bu sene Shane Black’in yönetmenliğini üstlendiği “Predator”da rol alacak. Usta oyuncunun filmografisinde “İnce Kırmızı Hat”, “Mavi Korku” ve “Ateşli Geceler” gibi önemli filmler bulunuyor. Amazon’un bilim kurgu dizisi “The Man in the High Castle”da boy gösteren Luke Kleintank’ı ise önümüzdeki sene Nicole Kidman ve Jeffrey Wright’lı “The Goldfinch”te izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top