Hesabım
    Matthew McConaughey’li “White Boy Rick”ten İlk Görseller Geldi!

    Filmin yönetmenliğini Yann Demange üstleniyor.

    Başrolünü Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey’in üstlendiği suç ve drama filmi “White Boy Rick”ten ilk görseller yayınlandı.

    Matthew McConaughey’e filmde, Oscar adayı Jennifer Jason Leigh, “Operasyon: Argo”da rol alan Rory Cochrane, genç yıldız Bel Powley, geçtiğimiz sene “Sarışın Bomba”da boy gösteren Eddie Marsan, 2 Oscar adaylığı bulunan emektar oyuncu Bruce Dern ve “Power Rangers” filminde izlediğimiz RJ Cyler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini 2014 yapımı '71 ile BAFTA’ya aday gösterilen Yann Demange üstleniyor. Yapımcı kadrosunda ise ünlü yönetmen Darren Aronofsky, Scott Franklin, John Lesher, Jeff Robinov ve Julie Yorn yer alıyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 25 Ocak 2019.

    “White Boy Rick”, 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu zamanı ele ele alan film, 14 yaşındayken FBI’ın en genç muhbiri olan Richard Wershe Jr.'nin gerçek hayat hikayesini anlatıyor. FBI’ın kendisiyle işi bittiği zaman uyuşturucu ticaretine başlayan Richard üzerinde 8 kilo kokainle yakalanır. Eski muhbir ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığında yalnızca 17 yaşındadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top