Hesabım
    Idris Elba İmzalı "Yardie"den Set Karesi!

    Idris Elba'yı yönetmen koltuğuna oturtan "Yardie"den yeni kare geldi.

    Son dönemin en favori Hollywood yıldızlarından olan Idris Elba imzalı Yardie'den yeni set karesi geldi. "Luther" ile Altın Küre ödülü kazanan Elba'nın televizyon filmi ve dizi denemelerinin ardından çektiği ilk uzun metrajı "Yardie", 70'li yılların Kingston'ı ve 80'lerin Hackney'sinde geçiyor.

     "Yardie", abisi Jerry Dread'in öldürülmesinin travmasını atlatamamış olan genç Jamaikalı D'nin hikayesini anlatıyor. Çocuk yaşlardayken ağabeyi öldürülen D, müzik yapımcısı King Fox'un kanatları altında büyür. Fox tarafından Londra'ya gönderilen D, orada çocukluk aşkı Yvonne ve bebekliğinden beri görmediği kızı ile yeniden bir araya gelir. High Noon isimli bir ses ekibiyle kaynaşan D'nin suç geçmişini geride bırakıp temiz bir sayfa açma planları, kardeşini 10 yıl önce vuran adamla karşılaşması ile sarsılır. Giriştiği tehlikeli intikam planı D'yi Londra'nın acımasız gangsteri Rico ile çatışmaya itecektir...

    Victor Headley'nin 1993 imzalı romanından beyaz perdeye uyarlanan suç filminde D'ye Aml Ameen, Rico'ya ise Stephen Graham hayat veriyor. Filmin kadrosunda Mark Rhino Smith, Akın Gazi, Fraser James, Naomi Ackie, Shantol Jackson ve Everaldo Creary de bulunuyor. Senaryosunu Brock Norman Brock ve Martin Stellman'ın üstlendiği "Yardie" 24 Ağustos'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top