Hesabım
    HBO & BBC One Dizisi ‘Gentleman Jack’e İlk Bakış

    Dönem dizisinden ilk görsel geldi

    HBO ve BBC One imzasıyla hayata geçen dönem dizi Gentleman Jack’ten ilk kare geldi.

    Gentleman Jack’in paylaşılan ilk resmi görselinde Anne Lister rolündeki Suranne Jones ile Ann Walker rolündeki Sophie Rundle yer alıyor.

    Çekimleri İngiltere’de gerçekleştirilen Gentleman Jack, sekiz bölümden oluşuyor ve yakın dönemde Last Tango in Halifax ile BAFTA kazanan Sally Wainwright’ın imzasıyla ekrana taşınıyor. Dizinin hikayesi, 1800’lü yıllarda West Yorkshire şehrinde geçiyor.

    Anne Lister’’ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Gentleman Jack, Lister’ın günlüklerinde şifreli bir şekilde yazdığı hayatına dair detayları da ekrana taşıyacak. Dizi, Lister’ın aile yadigarı evin kaderini değiştirmesini ele alırken evde ailesiyle ve çalışanlarıyla olan ilişkilerini de işleyecek.

    Gentleman Jack’in başlıca rollerinde Jones ve Rundle’ın yanı sıra Gemma Whelan, Timothy West ve Gemma Jones gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Sally Wainwright ve Sarah Harding ikilisi bulunurken yürütücü yapımcı tarafında Wainwright’a Faith Penhale, Laura Lankester ve Phil Collinson eşlik ediyor. Gentleman Jack’in prodüksiyonunu ise HBO ve BBC One adına Lookout Point yürütüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top