Hesabım
    Korku Filmi "Doğmamış"tan Altyazılı Fragman

    Kanada yapımı korku "Doğmamış"tan altyazılı fragman yayınlandı.

    Kanada yapımı korku filmi Doğmamış'tan altyazılı fragman geldi. Prömiyerini yaptığı Overlook Film Festivali'nden "En Korkunç Film" ödülüyle dönen "Doğmamış", Night Visions Uluslararası Film Festivali'nde de seyircilerin karşısına çıktı.

    Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan çocuklarına gösterir. Mary, evde çocuğu ile ilgilenirken bir takım garip olaylar yaşamaya başlar. Başlarda durumu pek önemsemese de olaylar arttıkça korkmaya başlar. Yaşadığı olaylar hakkında araştırma yapan Mary, bebeğine görünmeyen bir varlığın musallat olduğundan şüphelenmeye başlar. Doğaüstü bir varlık Mary'nin oğlyu Adam'a musallat olmuştur ve onu almak için her şeyi yapmaya kararlıdır.

    Başrolünü Christie Burke'ün üstlendiği korku filminin kadrosunda Jesse Moss, Rebecca Olson, Jenn Griffin ve Sheila McCarthy de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ilk uzun metrajına imza atan Brandon Christensen'ın oturduğu korku filmi "Doğmamış"ın senaryosunda da yönetmenle birlikte Colin Minihan'ın imzası var.

    "Doğmamış" 29 Haziran'da sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top