Hesabım
    Jake Gyllenhaal Örümcek-Adam'a mı Katılıyor?

    Jake Gyllenhaal'un "Spider-Man 2" filminde rol alacağı iddia ediliyor.

    Jake Gyllenhaal sıradaki Spider-Man filminde kötü adam olacak. The Sun'da yer alan habere göre, ünlü oyuncu Gyllenhaal ile Mysterio rolü için anlaşma sağlandı.

    İlk ortaya çıkışı 1964 tarihli çizgi roman "The Amazing Spider-Man"in 13. sayısında gerçekleşen Mysterio, Spider-Man evreninin en karizmatik ve dikkat çekici kötülerinden biriydi. Marvel Sinematik Evreni'nin yeni kötü adamı olacak olan karaktere 37 yaşındaki Gyllenhaal'un hayat vereceği henüz kesinleşmese de, rol için Ryan Gosling ile Gyllenhaal arasında kalındığı, ancak Gosling'in yoğun programı sebebiyle projeyi geri çevirdiği iddia edildi. 

    Çizgi romanda ilk boy gösteren Mysterio, büyük bir Hollywood stüdyosu için çalışan özel efekt uzmanı ve dublör Quentin Beck'ti. Beck, zengin ve ünlü bir aktör olma isteğini yerine getirmedikten sonra, uzmanlıklarını suç yaşamında kullanmaya başlamıştı. Özgünden beri karakterin üç farklı enkarnasyonu oldu.

    "Avengers: Infinity War"un bitiminin dakikalar sonrasından başlayacak olan devam halkasının henüz resmi bir adı yok. "Örümcek-Adam: Eve Dönüş" ile Marvel evrenindeki ilk solo filmine kavuşan 21 yaşındaki Tom Holland'ın bir kez daha süper kahraman kostümünü giyeceği devam halkasının çekimleri Haziran'da Londra'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top