Hesabım
    "Sicario: Day of the Soldado"da İşler Kızışıyor!

    "Sicario: Day of the Soldado"dan altyazılı fragman yayınlandı.

    Merakla beklenen devam halkası Sicario: Day of the Soldado'dan altyazılı fragman var. Denis Villeneuve imzalı 2015 yapımı “Sicario” filminin devam halkası olan yapımda aksiyonun dozu daha da yükseliyor.

    Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi, en alçakça yollarla savaşı kızıştırmaktır. Alejandro, savaşı alevlendirmek için kartel patronunun kızını kaçırır fakat kız, sivil zayiat olarak görülmeye başlayacak ve kızın kaderi, ne için savaştıklarını sorgulayan bu iki adamın elinde olacaktır.

    Başrollerine Oscar adayı Josh Brolin ve Oscar ödüllü Benicio Del Toro’yu yerleştiren film, “ACAB - All Cops Are Bastards” ve “Suburra” filmleriyle tanınan İtalyan yönetmen Stefano Sollima tarafından yönetiliyor. Filmin bol yıldızlı kadrosunda "Transformers 5: Son Şövalye"nin yıldızı Isabela Moner, Matthew Modine, Catherine Keener, Manuel Garcia-Rulfo, Jeffrey Donovan, Christopher Heyerdahl ve Ian Bohen de yer alıyor.

    Film 29 Haziran’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top