Hesabım
    "Mogli: Orman Çocuğu"ndan Altyazılı Fragman!

    Merakla beklenen "Mogli: Orman Çocuğu"nun fragmanı geldi.

    Uzun zamandır beklenen Mogli: Orman Çocuğu'ndan altyazılı fragman geldi. Rudyard Kipling'in ikonik romanından bu sefer daha karanlık bir tonla beyaz perdeye uyarlanan film, Disney'in 2016 yılındaki hit uyarlamasından daha farklı bir hikaye anlatıyor. Fiilmin yönetmen koltuğunda ise usta oyuncu Andy Serkis oturuyor.

    Film, Hindistan'ın ormanlarındaki bir kurt sürüsü tarafından yetiştirilen insan çocuğu Mowgli'nin yetişmesini konu alıyor. Mowgli büyüme sürecinde ormanın sert kurallarını öğrenirken, ayı Baloo ve panter Bagheera'nın koruması altındadır. Mowgli ormandaki hayvanlar tarafından kendilerinden biri olarak kabul edilir. Onu kabul etmeyen tek orman sakini ise korkunç kaplan Shere Khan'dır. Ancak Mowgli insan kökeni ile yüz yüze geldiğinde, ormanda gizlenen daha büyük tehlikeler olabilir...

    Filmin başrolünü çocuk oyuncu Rohan Chand üstlenirken, "Orman Çocuğu" hikayesinin en unutulmaz karakterlerinden kaplan Shere Khan'ı ise fenomen dizi Sherlock ile yıldızı parlayan Benedict Cumberbatch seslendiriyor. Filmin geri kalan kadrosuna bakacak olursak panter Bagheera rolünde Christian Bale'i, piton Kaa rolünde Cate Blanchett'ı, kurt sürüsü lideri Akela rolünde Peter Mullan'ı göreceğiz. Kurtlar Nisha ve Vihaan ise Naomie Harris ve Eddie Marsan tarafından canlandırılırken, Tabaqui ise Tom Hollander olacak. Yönetmen Andy Serkis aynı zamanda başarılı oyunculuğuyla Baloo'yu canlandıracak.

    Film 26 Ekim'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top