Hesabım
    Amazon ‘The Expanse’ İçin Görüşmelere Başladı

    Dördüncü sezon Amazon’da yayınlanabillir

    Geçtiğimiz haftalarda Syfy tarafından iptal edilen bilim kurgu dizisi The Expanse, yayın hayatına Amazon’da devam edebilir. The Hollywood Reporter’da çıkan habere göre Amazon, sevilen dizinin dördüncü sezonunu yayınlamak için görüşmelere başladı.

    The Expanse’in Syfy’da yayınlanmaya devam eden üçüncü sezonu Dünya, Mars ve The Belt arasındaki savaşı konu ediniyor. Artık protomolekülün gizemini çözmek her zamankinden daha önemlidir; güneş sistemi büyük tehlike altındadır.

    Daniel Abraham ve Ty Franck’in çok satan romanından uyarlanan dizi, günümüzün 200 yüzyıl ilerisinde geçiyor ve kolonize olmuş bir galakside, büyük bir komploya atılan iki yabancının maceralarını konu ediniyor.

    13 bölümden oluşan The Expanse’in oyuncu kadrosunda Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams, Elizabeth Mitchell ve David Strathairn gibi isimler yer alıyor. Oscar adayı senaristler Mark Fergus ve Hawk Ostby’nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin showrunner koltuğunda ise Naren Shankar var.

    The Expanse’in üçüncü sezon bölümleri Syfy kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin Temmuz’da final yapması planlanıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top