Hesabım
    Matthew McConaughey’li "White Boy Rick”ten Poster!

    Başrolde Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey...

    Bol yıldızlı suç ve drama filmi White Boy Rick'ten poster geldi. Gelen posterde yazan; "1980'lerin Detroit'indeki Rick Wershe Jr. bir dolandırıcı, FBI muhbiri ve uyuşturucu patronuydu- 16 yaşına henüz basmamıştı" yazısı, gerçek hikayeden uyarlanan filmin etkileyiciğini pekiştiriyor.

    Başrolünü yeni keşif Richie Merritt ve Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey’in üstlendiği filmde Oscar adayı Jennifer Jason Leigh, “Operasyon: Argo”da rol alan Rory Cochrane, genç yıldız Bel Powley, geçtiğimiz sene “Sarışın Bomba”da boy gösteren Eddie Marsan, 2 Oscar adaylığı bulunan emektar oyuncu Bruce Dern ve “Power Rangers” filminde izlediğimiz RJ Cyler da yer alıyor.

    “White Boy Rick”, 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu zamanı ve uyuşturucu çatışmalarının başlangıcını ele alan film, 14 yaşındayken FBI’ın en genç muhbiri olan Richard Wershe Jr.'nin gerçek hayat hikayesini anlatıyor. FBI’ın kendisiyle işi bittiği zaman uyuşturucu ticaretine başlayan Richard üzerinde 8 kilo kokainle yakalanır. Eski muhbir ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığında yalnızca 17 yaşındadır.  

    Filmin yönetmenliğini 2014 yapımı '71 ile BAFTA’ya aday gösterilen Yann Demange üstleniyor. Başrolde yer alan 15 yaşındaki Richie Merritt kapsamlı bir arayışın sonucunda Baltimore'da bulundu. Canlandırdığı Richard Wershe Jr.'a yakın bir geçmişe sahip olan genç yetenek, karizması, özgünlüğü ve babasını canlandıracak olan McConaughey ile uyumu sebebiyle yapımcıların gözlerini kamaştırdı.

    Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 25 Ocak 2019.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top