Hesabım
    Grey’s Anatomy'nin 15. Sezonuna Kim Raver Sürprizi!

    Dr. Teddy Altman geri mi dönüyor?

    Uyarı: Haber, dizinin 14. sezonunu izlemeyenler için sürprizbozan içeriyor.

    Kim Raver, Grey’s Anatomy’nin 15. sezonunda ana oyuncu kadrosundaki isimlerden biri olarak karşımıza çıkacak. 14. sezonun finalinde sürpriz yapan karakter, beklenmedik bir şekilde hikayeye geri dönmüştü.

    Bu sürprizin ardından Raver’ın hit diziye tamamıyla geri döndüğü ve 15. sezonda devamlı karakterlerden biri olarak yer alacağı açıklandı.

    Raver’ın diziyle olan mazisi, altıncı sezona dayanıyor. 6, 7 ve 8. sezonlarda dizinin devamlı oyuncularından biri olan Raver, Dr. Teddy Altman karakterine hayat vermişti. Dr. Teddy Altman bu üç sezonun ardından diziye veda etmiş ve 14. sezonda yuvaya geri dönmüştü.

    Ünlü yapımcı Shonda Rhimes’ın imzasını taşıyan ve başrolünde Ellen Pompeo’ya yer veren Grey’s Anatomy, showrunner koltuğundaki Krista Vernoff ile yola devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 15. sezon onayını alan emektar dizi, ABC tarihinin en uzun soluklu primetime dizisi olmayı başarmıştı.

    Raver bu gelişmenin ardından Shondaland ve yetenekli oyuncu kadrosuyla yeniden buluşmak için sabırsızlandığını ve kalbinde ayrı yeri olan Teddy karakterinin hikayesine devam edeceği için çok şanslı hissettiğini söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top