Hesabım
    Michael Keaton "Örümcek Adam"a Geri Dönüyor!

    Michael Keaton devam halkasında da Vulture rolünü üstlenecek.

    "Örümcek-Adam: Eve Dönüş"ün devam halkası için heyecan artıyor. Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Jake Gyllenhaal'un isminin Mysterio için geçmesinin ardından, devam halkasında birden fazla kötü adamı bir arada göreceğimizi garantileyen bir haber geldi. İlk filmin kötü adamı Vulture'a hayat veren Michael Keaton, devam halkasında da rolüne geri dönecek. 

    "Örümcek-Adam: Eve Dönüş"ün film sonu sahnesinde Keaton'ın canlandırdığı Adrian Toomes hapse girmiş ve hapiste Mac Gargan ile karşılaşmıştı. Gargan dışarıda Örümcek Adam ile tanışmak isteyen elemanları olduğunu söylemiş ve Toomes'tan süper kahramanın kimliğini söylemesini istemişti. Ancak Toomes gerçek kimliğini bilmediğini söyleyerek Peter Parker'ı korumuştu. Önemli nokta; Gargan'ın Örümcek Adam çizgi romanlarında sıklıkla boy gösteren The Scorpion'ın gerçek kimliği olması. Şayet The Scorpion, Vulture ve Mysterio bir araya gelecekse, Örümcek Adam'a karşı takım olan Marvel kötüleri çetesi The Sinister Six'in oluşacağını düşünebilir miyiz? 

    Bir yandan Marvel'ın 20'li yaşlardaki kadın oyuncularla görüşüyor olması, devam halkasında başrolü üstlenecek olan kadın oyuncu arayışının sürdüğüne işaret ediyor. Yeni devam halkası Peter Parker'ı eğitim amacıyla New York'tan Londra'ya taşıyacak. Film, "Avengers: Infinity War" ve "Avengers 4"un sonrasını yansıtacak.

    Filmin başrolünü bir kez daha 21 yaşındaki genç oyuncu Tom Holland üstlenirken, ilk filmin yönetmeni Jon Watts'ın kamera arkasına geri dönecek. Film 5 Temmuz 2019'da vizyonumuzda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top