Hesabım
    "City of Lies"ta Biggie'yi Kim Vurdu?

    "City of Lies", Notorious B.I.G.'in cinayetinin peşine düşüyor.

    Johnny Depp başrollü City of Lies'tan beklenen fragman geldi. Amerikalı rapçi Notorious B.I.G.'nin hala çözülmemiş cinayet davasıyla ilgili yeni suç dramı, gizemi çözmeye çalışan iki adamın hikayesini anlatıyor. Randall Sullivan'ın "LAbyrinth" romanından beyaz perdeye uyarlanan yapım, yaşasaydı 46 yaşında olacak olan rap sanatçısına bir saygı duruşu niteliğinde...

    Son zamanlardaki en kötü şöhretli ve çözülmemiş davalardan birinin gerçek hikâyesine dayanan "City of Lies", The Notorious B.I.G.'nin meşhur cinayetine daha önce hiç ortaya konmamış bir bakış açısını ortaya koyan provokatif bir gerilim filmi. Senelerdir vakayı çözmeye çalışan L.A.P.D. Dedektif Russell Poole ve itibarı ile kariyerini korumaya çalışan “Jack” Jackson isimli çaresiz muhabir bu zor davayı çözmek için güçlerini birleştirir. İkili bu yolda büyüyen kurumsal bir yolsuzluk ve yalanlar ağını ortaya çıkarır. Bu iki kararlı adam, Los Angeles Polis Departmanı'nın yanı sıra bütün şehri içine alan bir komployu ortaya çıkarmaya başlar.

    Başrolde Depp'e usta oyuncu Forest Whitaker'ın eşlik ettiği filmin kadrosunda Rockmond Dunbar, Neil Brown Jr., Xander Berkeley ve Shea Whigham da yer alıyor. Yönetmenliğini Brad Furman'ın üstlendiği dram yapımı 7 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top