Hesabım
    Charlie Hunnam ve Rami Malek’li “Papillon"dan Fragman Geldi!

    1973 yapımı "Papillon"un yeniden uyarlamasından ilk fragman çıktı.

    Başrollerini yeni nesil Kral Arthur’umuz Charlie Hunnam ve “Mr. Robot” ile yıldızı parlayan Rami Malek’in üstlendiği “Papillon”dan ilk fragman yayınlandı.

    Dustin Hoffman ve Steve McQueen’in başrollerini üstlendiği 1973 yapımı aynı isimli filmin yeniden uyarlaması olan yapım oyuncu kadrosunda Eve Hewson, Roland Møller, Michael Socha, Christopher Fairbank, Brian Vernel ve Ian Beattie gibi isimlere yer veriyor. Prömiyerini geçtiğimiz sene Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmen koltuğunda Danimarkalı Michael Noer bulunuyor. Senaryo ise “Tutsak” ve “Son Vurgun” filmlerinin senaristi Aaron Guzikowski tarafından yazılıyor.

    Haksız yere cinayetten hüküm giymiş olan Henri 'Papillon' Charriere küçük suçlara bulaşmış olan bir adamdır. Ancak aldığı bu haksız ceza sebebiyle Fransa’nın kötü ünüyle tanınmış Şeytan Adası’ndaki yüksek güvenlikli hapishaneye sevk edilir. Hapishanede Louis Dega ile tanışır. Zengin fakat savunmasız bir adam olan Dega koruma karşılığında arkadaşının hapishane kaçışını finanse etmeyi kabul eder. İkili arasında ilginç bir arkadaşlık başlar ve ikili bir firar planlamaya girişirler...

    “Papillon” ülkemizde 24 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top