Hesabım
    Olivia Wilde’ın İlk Yönetmenlik Denemesinde Kadro Tamam Gibi!

    Komedi filmi “Booksmart”ın kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

    Sevilen aktris Olivia Wilde’ın ilk yönetmenlik denemesi olan “Booksmart” kadrosunu tamamladı. Komedi filminin kadrosuna dahil olan son isimler, “Patrondan Kurtulma Sanatı” ile tanınan Jason Sudeikis, “Friends” ile Altın Küre’ye aday gösterilen Lisa Kudrow, “The Last Man on Earth”ün Emmy adayı yıldızı Will Forte, Jessica Williams ve Michael Patrick O'Brien oldu.

    “Booksmart”ın başrollerini Kaitlyn Dever and Beanie Feldstein ikilisi üstleniyor. Oyuncu kadrosunun geri kalanında ise Molly Gordon, Billie Lourd, Skyler Gisondo, Noah Galvin, Diana Silvers, Mason Gooding, Victoria Ruesga, Austin Crute, Eduardo Franco ve Nico Hiraga gibi isimler yer alıyor. Çekimleri başlayan filmin 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

    Senaryosu Emily Halpern ve Sarah Haskins ikilisi tarafından yazılan ve son olarak Katie Silberman tarafından revize edilen filmin konusu şöyle: Kaitlyn Dever ve Beanie Feldstein’ın karakterleri, liseden mezun olmanın arifesinde, ansızın daha az çalışmaları ve daha fazla eğlenmeleri gerektiğinin farkına varır. Akranlarının gerisinde kalmamak için hala vakti olan kızlar, dört yıllık eğlenceyi tek bir geceye sığdırmaya çalışır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top