Hesabım
    Bol Yıldızlı “Jojo Rabbit”e “Pitch Perfect” Desteği!

    Savaş draması "Jojo Rabbit" kadrosunu genişletiyor.

    Hâlihazırda yıldız isimlerin yer aldığı savaş draması “Jojo Rabbit” kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Pitch Perfect” üçlemesi ve 2011 yapımı “Nedimeler” ile tanınan Rebel Wilson filmin kadrosuna dahil olan son isim oldu. Yıldız oyuncu filmde, Fraulein Rahm adında Hitler’in gençlik kamplarından birinde çalışan acımasız bir eğitmeni oynayacak.

    İkinci Dünya Savaşı draması “Jojo Rabbit”in yönetmen koltuğunda “Aylak Vampirler” ve “Thor: Ragnarok” ile karşımıza çıkan Taika Waititi yer alıyor. Aynı zamanda filmde de rol alan yönetmen, senaryoya da tek başına imza atıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni’nin Black Widow’u Scarlett Johansson ve “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile bu sene Oscar kazanan Sam Rockwell bulunuyor.

    Film, akranları tarafından alay edilen ve annesinin yanlış anladığı 10 yaşındaki bir çocuk olan Jojo üzerinden ilerliyor. Hayali arkadaşı Adolf Hitler (Taika Waititi) olan genç çocuk, annesinin (Scarlett Johansson) evde küçük bir Yahudi çocuğunu sakladığını öğrenince kendi içinde çatışmalar yaşamaya başlıyor. Genç, başlarda kızdan (Thomasin McKenzie) kurtulmaya çalışsa da zamanla onu insan olarak görmeye başlıyor. Taika Waititi başrolün hayali arkadaşı Adolf Hitler’i, Scarlett Johansson, Jojo’nun annesini ve Sam Rockwell ise Hitler’in gençlik kamplarından birinin başındaki Nazi komutanını canlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top