Hesabım
    Merakla Beklenen "Ahlat Ağacı" Geliyor!

    Cannes seçkisindeki "Ahlat Ağacı" yerli vizyon tarihini resmi olarak aldı.

    Ülkemizin dünyadaki gururu yönetmen Nuri Bilge Ceylan imzalı Ahlat Ağacı resmi olarak yerli vizyon tarihini aldı. Cannes Film Festivali'nin 2018 seçkisinde yer bulan dram filmi 1 Haziran 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    Altın Palmiye ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filminin konusu şöyle; Sinan (Doğu Demirkol) kendini bildiğinden beri edebiyatla ilgili bir genç adamdır ve yazar olmak istemektedir. Anadolu'da doğduğu köye dönen genç adam, kitabını bastıracak parayı bulmak için tüm enerjisini harcamaya başlar ancak babasının geçmişten kalan borçları başına dert olacaktır...

    Dünyanın dört bir yanındaki festivallerden ve törenlerden ödüllerle ayrılan Nuri Bilge Ceylan’ın 8. filmi kadrosunda Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Ahmet Rıfat Şungar, Hazar Ergüçlü, Akın Aksu, Ercüment Balakoğlu, Sencar Sağdıç, Serkan Keskin, Tamer Levent, Kadir Çermik ve Bennu Yıldırımlar’a yer veriyor. Senaryosu Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan tarafından yazılan filmin görüntü yönetimi deneyimli Gökhan Tiryaki’ye emanet.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top