Hesabım
    El-Kaide Belgeselinden Poster Var!

    El-Kaide'nin ele geçirilen görüntüleri ile savaşa farklı bir cepheden bakın.

    El-Kaide savaş belgeselinden poster geldi. "Göz açıcı" olarak nitelenen Path of Blood, İslamcı terör örgütü El-Kaide'nin iç yapısını gün yüzüne çıkararak seyircilerine farklı bir savaş gözlemciliği vadediyor.

    Usame bin Ladin arayışını temel alan "Zero Dark Thirty"nin yapımcısının elinden çıkma belgesel, El-Kaide'in ele geçirilen görüntülerinden kurgulandı. İnsan ruhunun karanlık tarafını açığa çıkaran "Path of Blood", daha önce hiç görmediğiniz gibi El Kaide'yi ortaya çıkarıyor. 

    Suudi çölünün derinliklerinde, jihadi bot kampındaki genç heyecan arayanlar Suudi hükümetini devirmek için bir komploya imza atar. Riyad şehir merkezindeki Batılı bölgelerde üç korkunç araba bombası patlatırlar ve hükümet güçleri ile kedi-fare oyununa başlarlar. Ancak planları ortaya çıktıkça, daha acımasız taktiklere başvururlar. Güvenlik güçleri tarafından ele geçirilen geniş çaplı El Kaide filmlerinden oluşan bu belgesel film, beyin yıkamalı idealizmin ve macera peşinde koşmanın çılgınlığa ve katliamlara nasıl dönüşebileceğini gösteriyor.

    Yönetmenliğini Jonathan Hacker'ın üstlendiği belgesel terörizmin gizli kalan yüzünü gözler önüne seriyor. Belgesel 14 Haziran'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top