Hesabım
    Idris Elba’dan Notre Dame'ın Kamburu Filmi Geliyor!

    Usta oyuncu aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenecek.

    Victor Hugo’nun ünlü romanı Notre Dame'ın Kamburu (The Hunchback of Notre Dame) bir kez daha film oluyor. Netflix’in yeşil ışık yaktığı projenin başrolünü, yönetmenliğini ve yapımcılığını Altın Küre ödüllü oyuncu Idris Elba üstlenecek. Usta aktör filmde Quasimodo’ya hayat verecek.

    Henüz resmi bir isme sahip olmayan yapım, Victor Hugo’nun 1831 yılında yayınlanan Notre Dame'ın Kamburu romanından uyarlanacak. Quasimodo isimli bir kamburun çingene Esmeralda’ya aşık olmasını anlatan roman bu zamana kadar birçok kez beyaz perdeye uyarlandı. Demi Moore ve Kevin Kline’ın sesleriyle dahil olduğu 1996 yapımı animasyon uyarlaması Oscar’a aday gösterilmişti. “Seçilmiş” ve “The Current War” filmlerinin senaristi Michael Mitnick senaryoya imza atacak. Filmin yapımcı kadrosunda ise Fred Berger, Brian Kavanaugh-Jones, Idris Elba ve Ana Garanito yer alacak.

    Luther” dizisindeki performansıyla 2012 yılında Altın Küre kazanan Idris Elba geçtğimiz sene “Kara Kule”, “Molly's Game”, “Aramızdaki Sözler” ve “Thor: Ragnarok” filmlerinde boy gösterdi. Şu sıralarda “Luther”ın son sezon çekimleriyle meşgul olan aktörün ilk yönetmenlik denemesi “Yardie” 24 Ağustos’ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top