Hesabım
    Astronot Biyografisi "First Man"den İlk Poster!

    Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un biyografik filmine ilk bakış...

    2 Oscar adaylığı bulunan Ryan Gosling'li First Man'den poster geldi. 2017 yılının Akademi Ödülleri'nde yine Gosling başrollü "Aşıklar Şehri" ile En İyi Yönetmen ödülüne layık görülen Damien Chazelle'in yönetmen koltuğuna oturduğu biyografik yapım, Ay'a ilk ayak basan insan Neil Armstrong'un NASA temelli aya gidiş görevini konu alacak.

    "Tarihteki en tehlikeli görevlerden birinin feda ettirdiklerini ve bedelini işleyen bir yapım" olarak tarif edilen film, James R. Hansen’ın “First Man: The Life of Neil A. Armstrong" isimli biyografik yapımını temel alıyor. 

    Gosling'in ünlü astronot Armstrong'u canlandıracağı yapımda, "Ant-Man"den tanıdığımız Corey Stoll bir diğer Apollo 11 astronotu Edwin “Buzz” E. Aldrin, Jr.'ı, "Super 8"ten tanıdığımız Kyle Chandler ise Apollo 11 ekibini toplamakla yükümlü olan Deke Slayton'ı canlandıracak. Jason Clarke ise uçak mühendisi Edward Higgins White'a hayat verecek. Filmin kadrosunda Jon Bernthal, Claire Foy, Pablo Schreiber, Patrick Fugit ve Cory Michael Smith de yer alıyor.

    Senaryosunu Oscar ödüllü senarist  Josh Singer'ın kaleme aldığı film, 12 Ekim'de ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top