Hesabım
    Jake Gyllenhaal ve Carey Mulligan "Wildlife"ta Çarpışıyor!

    Yıldız kadrolu dram "Wildlife"tan teaser videosu geldi.

    Yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran Wildlife'tan teaser geldi. Oscar adaylığı kazanan iki oyuncuyu; güzel oyuncu Carey Mulligan ve yüzünü sıkça gördüğümüz Jake Gyllenhaal'u başrollerine yerleştiren dram filmi, Richard Ford'un aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Montana'nın küçük bir kasabasında yaşamakta olan Brinson alesinin temeli, evin annesi Jeanette'tir. Profesyonel bir golfçü olan evin babası Jerry ani bir şekilde işini kaybedince egosu zedelenir ve morali dibe vurur. Sonuç olarak Jerry yakınlarda çıkan dev bir orman yangınıyla mücadeleye yardım etmek için ailesini geride bırakır. Jeanette ve oğlu Joe'yu kendi başlarına bırakan Jerry'nin gidişi, Joe'nun duygusal dünyasını derinden etkileyecek ve zamanından hızlı büyümesini sağlayacaktır...

    Genç Joe'yu Ed Oxenbould'un canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda oyunculuk ve senaryo alanlarında kendini kanıtlamış olan Paul Dano oturuyor. Filmin senaryosunda yönetmenle birlikte oyuncu Zoe Kazan'ın imzası var. 

    Zorlu bir hikayeye sahip olan bir dönem draması, ilk film denemesi olarak altından kalkılması zorlu bir görev gibi geliyor, ancak Sundance Film Festivali'nde gösterim yapan ve Cannes'da da kendine yer kazanan film, eleştirmenlerden puan almayı başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top