Hesabım
    Sex and the City’nin Samantha'sının Yeni Dizisi Belli Oldu

    Gerilim dizisi ‘Tell Me A Story’ geliyor

    Sex and the City ile hafızalara kazınan Kim Cattrall, CBS All Access’te yayınlanacak Tell Me A Story’de boy gösterecek. Cattrall, psikolojik gerilim türündeki dizinin başrollerini Billy Magnussen ile paylaşacak.

    Tell Me A Story’nin senaryosu Kevin Williamson’ın imzasını taşıyor. New York City’de geçen dizi, dünyanın en ünlü masallarını karanlık ve gerilim dolu bir üslupla yeniden yorumluyor. İlk sezonda işlenen masallar arasında Kırmızı Başlıklı Kız ve Hansel ve Gretel gibi unutulmaz yapıtlar da var.

    Kevin Williamson ve Kapital Entertainment’ın imzasını taşıyan dizisinin yürütücü yapımcı kadrosunda Aaron Kaplan, Dana Honor ve Liz Friedlander yer alıyor. Liz Friedlander ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda da yer alıyor.

    Kim Cattrall, Sex and the City’deki Samantha karakteriyle bütünleşmiş ve dizideki performansıyla Altın Küre ve Emmy törenlerinde ödüllere aday gösterilmişti. Bu diziden sonra ilk kez Amerikan televizyonlarında görünecek olan Cattrall, Tell Me A Story'de Colleen adlı karaktere hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top