Hesabım
    Ewan McGregor’lu Winnie The Pooh Uyarlamasından Yeni Poster!

    "Christopher Robin" ülkemizde 3 Ağustos'ta vizyona girecek.

    Başrolünü Altın Küre ödüllü oyuncu Ewan McGregor’ın üstlendiği macera ve animasyon filmi “Christopher Robin”in yeni posteri yayınlandı. Er ya da geç geçmişimizin bizi yakalayacağını hatırlatan poster çocukluk anılarımızı gözümüzde canlandırıyor.

    Gerçek insanlarla animasyon karakterlerini bir araya getirecek filmin oyuncu kadrosunda “Agent Carter” dizisinin yıldızı Hayley Atwell, “Sherlock”ta boy gösteren Mark Gatiss, Adrian Scarborough, Roger Ashton-Griffiths, Paul Chahidi, Jim Cummings, Chris O'Dowd, Altın Küre adayı Toby Jones, 12. Doktor’umuz Peter Capaldi, Sophie Okonedo ve Nick Mohammed gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Düşler Ülkesi”, “Lütfen Beni Öldürme”, “Quantum of Solace” ve “Dünya Savaşı Z” gibi filmlerle tanınan Marc Forster üstleniyor.

    100 Hektar Ormanı’nın kapıları dünyaya açılıyor. İşçi sınıfından gelen Christopher Robin (Ewan McGregor), çocukluk arkadaşı Winnie The Pooh’ya rastlar. Eski arkadaşı Pooh, olgunlaştıkça yolunu kaybeden Robin’in hayattaki neşeleri tekrar keşfetmesine yardımcı olacaktır.

    “Christopher Robin” ülkemizde 3 Ağustos’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top