Hesabım
    Blake Lively'li "Basit Bir Rica"da İşler Karışıyor!

    Gerilim filmi "Basit Bir Rica"dan yeni görüntüler...

    Şık gerilim filmi Basit Bir Rica'dan yeni görüntüler geldi. Şimdiye kadar gelen görüntülerinde zarafet ile gerilim harmanlamayı başardığının işaretlerini veren film, Darcy Bell'in aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlandı.

    İhanet, sırlar ve ifadeler, sevgi ve sadakat, cinayet ve intikam dolu şık gerilim filminin yönetmen koltuğunda "Nedimeler", "Ateşli Aynasızlar" ve "Ajan" gibi aksiyon komedi filmlerinin yönetmeni Paul Feig oturuyor. Filmin başrollerini ise güzel yıldız Blake Lively ve Amerikan kadın komedilerinin sevilen yüzü Anna Kendrick paylaşıyor. 

    Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı yerine getiren Stephanie'yi şaşırtan şey ise Emily'nin beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Emily’ye ulaşmak için telefonlar, mesajlar çare etmeyince Stephanie vlogunun takipçilerini de devreye sokar. Ancak asıl kabus Stephanie ile Emily’nin kocası endişeli arayışlarının sonunda Emily’ye ulaşınca başlayacaktır. 

    Kadrosunda Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Jean Smart ve Rupert Friend'in de yer aldığı gerilim filmi "Basit Bir Rica" 14 Eylül'de sinemalarımızda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top