Hesabım
    Blumhouse Yapımı "Upgrade"ten Yeni Görüntüler!

    Bir insanın intikam ateşi ile teknolojinin imkanları bir araya geldi.

    Oscar ödüllü "Kapan", "The Purge" ve "Ölüm Günün Kutlu Olsun" gibi düşük bütçeyle hit korku filmleri yaratmayı başaran Blumhouse yapım şirketinin yeni alametifarikası Upgrade'ten yeni görüntüler geldi. Hollywood'un baş tacı intikam hikayelerine bir yenisi daha ekleniyor. Bunu yaparken de bilim kurgu aksiyonlarına bir yenilik getirerek silahlar ile insan bedenini birleştiriyor ve intikam yolculuğunu yepyeni ve kanlı bir boyuta taşıyor.

    Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi alır. Tedavi için Trace'in bedenine STEM olarak adlandırılan yapay zeka implantı yerleştirilir. Tedavi ile insanüstü yetenekler kazanan Trace, karısını öldüren ve kendi hayatını mahveden kişilerden intikam almak için yola koyulur...

    Hiper şiddetli bir gelecek versiyonunu seyircilerle buluşturan "Upgrade" başrolüne yakışıklı oyuncu Logan Marshall-Green'i yerleştiriyor. "Upgrade", 1 Haziran'da Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top