Hesabım
    John Malkovich, Agatha Christie Uyarlamasının Başrolünde!

    The ABC Murders’ın prodüksiyonu başlıyor

    Agatha Christie’nin aynı adlı romanından uyarlanan The ABC Murders, oyuncu kadrosuna John Malkovich ve Rupert Grint’i kattı.

    Agatha Christie’nin hikayelerinden uyarlanan BBC One dizileri ailesine yeni bir üye daha ekleniyor. Üç bölümden oluşan The ABC Murders, Sarah Phelps tarafından ekrana uyarlanıyor. Usta oyuncu John Malkovich dizide Dedektif Hercule Poirot karakterine hayat verecek. Rupert Grint’i ise Polis Memuru Crome rolünde izleyeceğiz.

    Çekimleri Haziran ayında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Malkovich ve Grint’e Andrew Buchan, Eamon Farren, Tara Fitzgerald, Bronwyn James ve Freya Mavor eşlik ediyor.

    The ABC Murders’ın hikayesi 1930’lu yıllarda geçiyor. Birleşik Krallık’ta ortaya çıkan bir katil, yakalanamadıkça insanları korkuya sürükler. A.B.C. olarak nam salan katil, öldürdüğü her kurbanın yanına ABC tren yolu rehberi bırakır ve ona dair tek ipucu budur. Dedektif Poirot’un soruşturması ise onu alt etmek isteyen gizli bir düşman tarafından engellenmektedir.

    Dizinin yönetmen koltuğunda Alex Gabassi; yürütücü yapımcı kadrosunda ise Sarah Phelps, Damien Timmer, Helen Ziegler, Basi Akpabio, Elizabeth Kilgarriff ve Farah Abushwesha var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top