Hesabım
    Vin Diesel’li “Bloodshot” Oyuncularını Buldu!

    Eiza Gonzalez, Michael Sheen ve Sam Heughan filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Vin Diesel’in başrolünü üstlendiği çizgi roman uyarlaması “Bloodshot” kadrosunu şekillendirmeye başladı. “Tam Gaz” ile yıldızı parlayan Eiza Gonzalez, “Masters of Sex”in Altın Küre adayı başrolü Michael Sheen ve “Outlander” dizisinin yıldızı Sam Heughan filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Herhangi bir film deneyimi bulunmayan Dave Wilson bu filmle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçiyor. “Geliş” filminin Oscar adayı senaristi Eric Heisserer de filmin senaryosuna imza atıyor.

    Bloodshot” ölüp dirilen bir adamın nanoteknoloji ile ölüm makinesi haline gelmesini konu ediniyor. “Harbinger” ve “Bloodshot” çizgi romanlarından uyarlanan filmin 5 filmlik bir sinematik evrenin ilk parçası olması planlanıyor. Bloodshot karakteri Kevin Van Hook, Don Perlin ve Bob Layton üçlüsü tarafından 1992 yılında yaratıldı ve o zamandan beri Valiant çizgi romanlarında kendisine yer buluyor.

    Kadroya yeni dahil olan Eiza Gonzalez’in filmografisinde pek fazla film bulunmuyor ancak güzel yıldızı bu yılın sonunda “Alita: Savaş Meleği”nde izleyeceğiz. Altın Küre adayı usta oyuncu Michael Sheen’in gelecek projeleri arasında “Apostle” ve “The Voyage of Doctor Dolittle” bulunuyor. “Outlander” ile tanınan Sam Heughan ise bu sene “The Spy Who Dumped Me” filminde boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top