Hesabım
    Suç ve Gerilim Filmi “The Night Clerk”te Kadro Tamam Gibi!

    Tye Sheridan’ın başrolünü üstlendiği film kadrosuna yeni oyuncular kattı.

    “X-Men: Apocalypse” ve “Başlat Ready Player One” filmleriyle yıldızı parlayan genç aktör Tye Sheridan’ın başrolünü üstlendiği suç ve gerilim filmi “The Night Clerk” oyuncu kadrosunu genişletiyor. Oscar ödüllü Helen Hunt, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nın yıldızı Ana de Armas ve Altın Küre adaylığı bulunan John Leguizamo filmin kadrosuna dahil oldu.

    “The Night Clerk”ün yönetmen ve senarist koltuğunda 1998 yapımı “Gia” ile tanınan 2 Emmy adayı Michael Cristofer oturuyor. Yapımcılığını başrol Tye Sheridan ve David M. Wulf’un üstlendiği filmin çekimleri bu hafta Utah’ta başladı. Vizyon tarihi belli olmayan filmin yürütücü yapımcıları ise Santosh Govindaraju, Dan Reardon, Robbie Brenner ve Arianne Fraser.

    “The Night Clerk” oldukça zeki ve hatta otizme yakınlığı olan Bart Bromley (Tye Sheridan) adında bir otel görevlisine odaklanıyor. Bart'ın vardiyası sırasında otelde bir kadın öldürülür ve baş şüpheli otel görevlisi olur. Polis soruşturması derinleşirken otel görevlisi güzel bir misafirle özel bir bağ kurar. Bart, kadın bir sonraki kurban olmadan önce gerçek katili durdurmalıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top