Hesabım
    Rob Reiner İmzalı “Shock and Awe”dan Yeni Poster!

    Filmin başrollerini Woody Harrelson ve James Marsden ikilisi paylaşıyor.

    Knight Ridder gazetecilerinin gerçek hikayesini konu alan “Shock and Awe”dan yeni bir poster yayınlandı. Filmin başrollerine yer veren poster yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunu gözler önüne seriyor.

    Geçtiğimiz sene Zürih Film Festivali ve Dubai Uluslararası Film Festivali’nde gösterilen filmin oyuncu kadrosunda 3 Oscar adayı Woody Harrelson, “Westworld” ile yıldızı parlayan James Marsden, “The Sinner” dizisiyle Altın Küre’ye aday gösterilen Jessica Biel, “Ölümcül Deney” serisinin başrolü Milla Jovovich, Oscar ödüllü Tommy Lee Jones, yönetmen Rob Reiner ve Emmy ödüllü Richard Schiff yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Birkaç İyi Adam”, “LBJ” ve “Harry ile Sally Tanışınca” gibi filmlerle tanınan Oscar adayı Rob Reiner oturuyor.

    2016 yapımı “LBJ” filminde yönetmenle birlikte çalışan senarist Joey Hartstone tarafından yazılan filmin konusu şöyle: George Bush’un 2003 yılında Irak’ı istila etme planını haberleştiren bir grup gazeteci, başkanın Saddam Hüseyin’in kitle imha silahlarına sahip olduğu konusunda söylediklerinden şüphe duyar. Bush’un Beyaz Saray’ını sorgulayan Knight Ridder gazetecileri, 2003 Irak Savaşı’nın içyüzünü gören tek insanlardır.

    “Shock and Awe” Amerika’da 13 Temmuz’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top