Hesabım
    Orlando Bloom Captain Britain’ı Oynamak İstiyor!

    Bir gün Captain Britain filmi yapılırsa başrol adayımız belli.

    Yüzüklerin Efendisi” ve “Karayip Korsanları” serileriyle tanınan Orlando Bloom çizgi roman dünyasına giriş yapmak istiyor. BBC Radio 2’ye konuşan başarılı aktör, Marvel Sinematik Evreni’nde Captain Britain’ı oynamak istediğini söyledi.

    Marvel Sinematik Evreni’nin başındaki Kevin Feige, 4. Faz ile birlikte daha farklı kahramanları işleyeceklerini söylemişti. Captain Britain herkes tarafından bilinen veya çizgi roman severlerin beyaz perdede görmek isteyeceği bir karakter sayılmasa da, Orlando Bloom gibi üst düzey bir oyuncu karakteri sinemaya taşıyabilecek bir nüfuza sahip.

    BBC Radio 2’ye konuşan 41 yaşındaki oyuncu, Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olmak ve hangi karakteri canlandırmak istediği ile ilgili şunları söyledi: “Biraz çizgi roman okuyorum. İngiliz olan hangisiydi? Captain Britain! İşte o. Ama kostümü berbat. Ayrıca evreninizde Captain America da var, yani ne yapacaksınız? Captain Britain Captain America’ya karşı mı?”

    İlk defa 1976 yılında kendi çizgi romanıyla görücüye çıkan Captain Britain, güçlerini geçirdiği bir motosiklet kazasından sonra büyücü Merlyn’den alıyor. Yıllar boyunca yolu X-Men ve Avengers ile kesişen Brian Braddock, Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Faz’ında karşımıza çıkabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top