Hesabım
    Morgan Freeman'dan Taciz Skandalına Dair Yeni Açıklama!

    "Hayatımın 80 yılı göz açıp kapayıncaya kadar zarar görme riski altında..."

    Morgan Freeman taciz skandalında yeni gelişmeler var. Hollywood'un en sevilen yıldızlarından Morgan Freeman'ın 8 kadın tarafından tacizle suçlandığı haberi geçtiğimiz haftanın gündemine bomba gibi düşmüştü. CNN'in yaptığı haber ile ortaya çıkan taciz skandalında Freeman'dan yeni bir basın açıklaması geldi.

    Başarılı kariyeri ile öne çıkan usta oyuncu CNN üzerinden yeni bir basın açıklaması yaptı. Yapım şirketi çalışanlarını ve kadın gazetecileri taciz ettiği iddialarının ardından Freeman, "Cinsel saldırı gibi korkunç olayları yersiz övgü veya mizahla denk tutmak doğru değil" dedi.

    İşte basın açıklamasının tamamı;

    "80 yıl süren hayatımın göz açıp kapayıncaya kadar sarsılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu için harap oldum. Saldırı ve tacizin tüm kurbanları duyulmayı hak ediyor. Ve onları dinlememiz gerek. Ancak, cinsel saldırı gibi korkunç olayları yersiz övgü veya mizahla denk tutmak doğru değil. 

    Kadınları ve erkekleri benim yanımda takdir edilmiş ve iyi hissettirmek gibi bir çaba göstermeye ihtiyaç duyan bir insan olduğumu itiraf ediyorum.  Bunun bir parçası olarak, sıkça kadınlarla neşeli ve esprili bir şekilde şakalaşmayı ve iltifat etmeyi denerim.

    Açıkça görünülüyor ki her zaman hedeflediğim şekilde aktaramamışım. Bu yüzden Perşembe günü özür diledim ve istemeden de olsa üzdüğüm herkesten özür dilemeye devam edeceğim.

    Ama şu konuda açık olmak istiyorum: Güvenli olmayan çalışma ortamları yaratmadım. Bir kadına saldırmadım. Cinsel ilişki karşılığında iş ya da terfi teklif etmedim. Benim bunları yaptığıma dair herhangi bir iddia tamamen yanlış."

    Ne Olmuştu?

    16 kişinin Freeman hakkında uygunsuz davranış iddiasında bulunduğunu içeren CNN haberi, bu 16 kişiden yarısının davranışa maruz kalan kadınlar, diğer kısmının ise olaya şahit olmuş erkeklerden oluştuğunu belirtti. Ardından da habere katkıda bulunan CNN muhabiri Chloe Melas da dahil olmak üzere 3 muhabir, Freeman'ın röportajlar sırasında gösterdiği uygunsuz davranışlara değindi. 

    Haberin çıkışının ardından Vancouver toplu taşıma sistemi ve Visa, pazarlama kampanyalarını üstlenen aktörle çalışmaktan vazgeçerken, SAG-AFTRA sendikası (Oyuncular Birliği & Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Federasyonu) aktörün Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü yeniden değerlendirmeye aldıklarını belirtti.

    Son Kale Düştü: Adım Adım Morgan Freeman Taciz Skandalı
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Son Kale Düştü: Adım Adım Morgan Freeman Taciz Skandalı
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top