Hesabım
    Deadpool'dan Arkadaşlarına Teşekkür Mesajı!

    Marvel'ın anti kahramanından minnet dolu bir video...

    Deadpool 2 gişelerde fırtınalar estirmeye devam ederken, Marvel'ın kırmızı kostümlü süper kahramanı da bu başarının bir ekip işi olduğunu takdir ediyor. Sarkastik mizahıyla tanınan anti kahraman Deadpool, başarısının şerefine arkadaşlarına minnetini sundu ve Miami'de emeklilik günlerini birlikte geçiren 4 yaşlı kadının hikayesinin anlatıldığı "Golden Girls"ten ilham aldı. İşte o duygu yüklü video;

    Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır.

    Marvel'ın anti kahramanını ise bir kez daha Ryan Reynolds canlandırıyor. Filmde Cable karakterini "Old Boy" ve "İhtiyarlara Yer Yok" gibi kült yapımların tanınan Oscar adayı ismi Josh Brolin üstlenirken, şans faktörünü manipüle edebilen mutant Domino'ya ise "Atlanta"nın yıldızı Zazie Beetz hayat veriyor. Filmin diğer X-Force üyeleri ise Rob Delaney, Terry Crews, Bill Skarsgard ve Lewis Tan.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top