Hesabım
    Western Türü "The Sisters Brothers"la Vahşi Batı'ya Bir Yolculuk!

    Bol yıldızlı western "The Sisters Brothers"tan poster var.

    Altın Palmiye ödüllü Jacques Audiard’ın yeni filmi The Sisters Brothers'tan poster var. Kadrosunda birbirinden ünlü isimleri bulunduran western filminden gelen posterde vahşi batıya yolculuk başlıyor.

    Patrick Dewitt'in aynı isimli romanından uyarlanan filmde başrolleri yakın zamanda “Hiçbir Zaman Burada Değildin” filminde izlediğimiz Joaquin Phoenix, Oscar adaylığı bulunan John C. Reilly, BAFTA ödüllü Jake Gyllenhaal, “The Night Of” dizisiyle Altın Küre’ye aday gösterilen Riz Ahmed, “Bıçak Sırtı”ndan tanıdığımız Rutger Hauer, Carol Kane ve Niels Arestrup gibi isimler yer alıyor. BAFTA ve Altın Palmiye ödüllü Fransız yönetmen Audiard aynı zamanda filmin senaristliğini de üstleniyor.

    1851 yılının Oregon’unda geçen film, Eli ve Charlie adında birbirine bağlı iki kardeşe odaklanıyor. Şöhretli tetikçiler olan Sisters Kardeşler’in yeni bir görevi vardır. Herman Kermitt adında bir altın avcısı, patronlarının altınını çalmıştır ve kardeşler onu öldürmekle görevlendirilir. Fakat bu iş kardeşlerin sandığı kadar kolay olmayacaktır...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top