Hesabım
    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık" İçerikleri İlk Kez Beyazperde.com'da!

    "Jurassic World: Yıkılmış Krallık"tan gelen 2 yeni video ilk kez beyazperde.com'da sizlerle buluşuyor.

    Jurassic World: Yıkılmış Krallık'tan seyircilerine mesaj var. 1993'te başlayan dinozor güzellemesi seri dallanıp budaklanarak bugünlere kadar ulaştı. Usta yönetmen Steven Spielberg'ün vizyonuyla beyaz perde macerasına başlayan serinin yeni devam halkası için bekleyiş sürerken, filmden gelen iki yeni içerik ilk kez favori sinema siteniz beyazperde.com aracılığıyla sizlere ulaşıyor. 

    Gelen özel içeriklerden ilkinde usta yönetmen Spielberg'ün de eşliğinde, serinin tarihçesine ve yıllar içindeki gelişimine göz atıyoruz. İçerik aynı zamanda yeni devam halkasından da bolca görüntü barındıran bir video. Nesli tükenmiş dev kertenkelelerin yeniden hayat bulmasıyla besin zincirindeki yerimizi sarsan serinin köklerine dönüş videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;

    Gelen diğer videoda ise usta yönetmenin Jurassic Park serisine verdiği önemi görüyoruz. Hayalini gerçekleştirebilmiş olmanın gururunu yaşayan yönetmen, serinin devam ediyor olmasından da oldukça memnun görünüyor.

    Başrolleri bir kez daha Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard ikilisinin üstlendiği yeni devam halkasında dinozorlar adadan çıkıp şehre geliyor. Durum böyle olunca tehlike de katbekat artıyor.

    İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişiyor ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracaktır...

    “Jurassic World: Yıkılmış Krallık” ülkemizde 8 Haziran’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top