Hesabım
    Romantik Komedi “Always Be My Maybe” Kadrosuna Keanu Reeves Dahil Oldu!

    Netflix yapımı filmin başrolleri Ali Wong ve Randall Park ikilisine emanet.

    Netflix yapımı romantik komedi “Always Be My Maybe” kadrosuna iki önemli ismi kattı. John Wick serisi ile gönüllerde taht kuran Keanu Reeves ve “Lost” ve “Hawaii Five-0” dizileriyle tanınan Daniel Dae Kim filmin kadrosuna dahil oldu.

    Başrollerini Ali Wong ve Randall Park ikilisinin üstlendiği film, oyuncu kadrosunda Karan Soni, Charlyne Yi, Michelle Buteau, Vivian Bang, James Saito, Lyrics Born ve Susan Park gibi isimleri ağırlıyor. “Fresh Off the Boat” dizisinde başroller ile birlikte çalışan Nahnatchka Khan filmin yönetmenliğini üstleniyor. Senaryo ise Ali Wong, Randall Park ve Michael Golamco üçlüsü tarafından yazılıyor. Filmin önümüzdeki sene Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

    Çekimlerine bu hafta Kanada, Vancouver’da başlanan film, çocukken birbirlerine aşık olan ancak yolları ayrıldığı için 15 yıldır görüşmeyen Sasha (Ali Wong) ve Marcus’a (Randall Park) odaklanıyor. Ünlü bir şef olan ve San Francisco’da restoran açan Sasha, Marcus’a rastlar. Babasına bakmaya çalışan Marcus, zorluklar yaşasa da mutlu bir müzisyendir. Eski kıvılcımları hisseden ikili birbirlerinin dünyasına uyumlu sağlayabilecek midir?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top