Hesabım
    Jennifer Garner'lı "Peppermint" ile İntikam Geliyor!

    Jennifer Garner başrollü "Peppermint"ten fragman yayınlandı.

    Peppermint ile adalet arayışına giden yol kana bulanıyor. Altın Küre ödüllü Jennifer Garner'ın intikam peşindeki bir anneyi canlandırdığı aksiyon gerilim filmi, bir kadının sevdiklerinin öcünü alabilmek için ne kadar ileri gidebileceğini gösteriyor.

    "Taken" ve "13. Bölge" gibi filmlerle adından söz ettiren Pierre Morel'in kamera arkasına geçtiği "Peppermint" filminin senaryosunda ise "Kod Adı Londra"nın senaristi Chad St. John'un imzası var. 

    Genç anne Riley, kocası ve kızının vahşice öldürülmesiyle sonuçlanan bir saldırıda yaralanmış ve komaya girmiştir. Kendisine geldikten sonra adaletin sağlanması için çabalayan Riley, sistemin ailesinin katillerini koruduğunu fark eder. Sistemdeki bu yozlaşma Riley’in örnek bir vatandaştan bir şehir gerillasına dönüşmesine neden olur. Bunca zaman çektiği acıdan güç alan ve hayal kırıklığını kişisel motivasyon kaynağına çeviren Riley, durdurulamaz bir güç haline gelmek için yıllarını zihnini, bedenini ve ruhunu eğiterek geçirir. Riley şimdi kendi adaletini sağlamak için yeraltı dünyasından, polisten ve FBI'dan bir adım önde olmalıdır...

    John Ortiz, John Gallagher, Jr., Method Man, Richard Cabral ve Tyson Ritter da kadrosunda yer aldığı film 7 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top