Hesabım
    Jason Momoa’lı “The Crow”dan Kötü Haber!

    Jason Momoa başrollü yeni "The Crow" uyarlaması enkaz altında kaldı.

    Jason Momoa'lı The Crow uyarlamasından kötü haber geldi. Çekimlerinin yakında başlaması planlanan projenin başrolü Momoa ve yönetmeni Corin Hardy, projeden ayrıldıklarını duyurdu. Böylece James O'Barr'ın resimli romanının yeni beyaz perde uyarlaması için 8 yıldır süren beklenti bir kez daha hayal kırıklığı ile sonuçlanmış oldu.

    DC Sinematik Evreni’nin Aquaman’i ve “Game of Thrones”un Khal Drogo’su olarak tanınan Momoa'nın 8 yıldır canlandırmayı beklediği ve "hayallerinin rolü" olarak tanımladığı rol bu kez de sahipsiz kaldı. Momoa sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yapımdan ayrıldığını sevenlerine duyurdu. Gönderide; "Bu rüya rolü oynamak için 8 yıl bekledim. Sizi seviyorum Corin Hardy ve Sony Pictures ancak maalesef bir 8 yıl daha beklemek zorunda kalabilirim. Ekibimiz değil ama ben yemin ederim bekleyeceğim. James O’Barr, seni hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim, bir dahaki sefere olmaz. Bu filmin bırakılması gerekiyor. Ve hayranlardan da özür dilerim. Bu filmin hak ettiğinden daha azını oynayamam ve bu da sevgi gerektiriyor. Doğru zaman olduğunda içinde yer almaya hazırım." dedi.

    5 hafta sonra Budapeşte'de çekim hazırlıkları yapılırken ekibin bir anda dağılmasının sebebi ise Davis Films yapımcısı (ve hak sahibi) Samuel Hadida ile yaşanan yaratıcı ve finansal farklılıklar. Bu farklılıklar Sony'nin, filmin dünya çapındaki dağıtımcısı olmak için yapacağı geçici anlaşmadan vazgeçmesine yol açtı ve filmin çöküşünü getirmiş oldu.

    Kız arkadaşıyla birlikte bir saldırıya uğrayan ve öldürülen bir rock müzisyeninin, kız arkadaşının tecavüze uğramasının ve öldürülmesinin intikamını almak için ölümden geri gelişini ele alan 1994 yapımı "The Crow", hala resimli romanın beyaz perdedeki tek uyarlaması olarak kalmaya devam edecek gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top