Hesabım
    Willem Dafoe ve Anne Hathaway Aynı Filmde Buluşuyor!

    Netflix yapımı “The Last Thing He Wanted” kadrosunu genişletiyor.

    Oscar ödüllü aktris Anne Hathaway’in başrolünü üstlendiği Netflix yapımı “The Last Thing He Wanted” oyuncu kadrosuna dev bir ismi kattı. Geçtiğimiz yıl rol aldığı “The Florida Project” ile 3. kez Oscar’a aday gösterilen Willem Dafoe filmin kadrosuna dahil oldu. Başarılı aktör filmde Hathaway’in babasını canlandıracak.

    Netflix yapımı drama filminin yönetmen koltuğunda Dee Rees yer alıyor. Geçtiğimiz yıl yazıp yönettiği “Savaştan Sonra” filmi ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen yönetmen, bu onura erişen ilk Afrikalı Amerikalı kadın olmuştu. Rees filmin senaryosunu Marco Villalobos ile birlikte yazıyor. Filmin yapımcılığını ise “Savaştan Sonra”da yönetmenle birlikte çalışan Cassian Elwes üstleniyor.

    Joan Didion’ın 1996 tarihli romanından uyarlanan film, Elena McMahon adında bir gazeteciye odaklanıyor. Mesleğinde verdiği emeğin karşılığını alamayan gazeteci, İran-Kontra skandalı taşma noktasına geldiğinde kendini tehlikeli bir noktada buluyor.

    Geçtiğimiz sene “The Florida Project”, “Yedinci Hayat”, “Death Note”, “Doğu Ekspresinde Cinayet” ve “Opus Zero” filmlerinde oynayan Willem Dafoe beyaz perdeden hiç uzak kalmadı. Başarılı oyuncunun bu sene boy göstereceği projeler arasında animasyon “Manou the Swift”, ressam Van Gogh’a hayat vereceği “At Eternity's Gate” ve süper kahraman filmi “Aquaman” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top