Hesabım
    "Godzilla vs. Kong"a Deadpool Desteği!

    "Godzilla vs. Kong"un kadrosuna "Deadpool 2"nin genç yıldızı Julian Dennison katıldı.

    Beyaz perdenin iki ikonik canavarı Godzilla vs. Kong ile karşı karşıya geliyor. Godzilla ve King Kong serilerinin başarısını bilen yapım şirketleri Legendary ve Warner Bros. Pictures, beyaz perdenin kült canavarlarını birbirlerine karşı döndürüyor ve beyaz perdede bir canavar güzellemesi yaratıyor. Merakla beklenen fantastik yapımın kadrosuna "Deadpool 2"nin genç yıldızı Julian Dennison da katıldı.

    Merakla beklenen film hem "Kong: Kafatası Adası"nın hem de 2014 yapımı "Godzilla" ve sıradaki Godzilla devam halkasının devamı niteliğinde olacak. "You’re Next", "The Guest" ve "Blair Witch"e imza atan Adam Wingard filmin kamera arkasına geçecek olan isim. İki ikonik canavarı beyaz perdede ikinci kez karşı karşıya getirecek olan "Godzilla vs. Kong"un senaryosunda ise kalabalık bir imza listesi var. "Karayip Korsanları" serisinin senaristlerinden olan ve 1998 yapımı "Godzilla"da da kalem oynatan Terry Rossio, "Star Trek Beyond" senaristleri Patrick McKay ve J.D. Payne, "The Kingkiller Chronicles" senaristi Lindsey Beer, "Queen of the Air" senaristi Cat Vasko, "Labirent" serisi ve "Pasifik Savaşı: İsyan"da kalem oynatan T.S. Nowlin ve çizgi romancı J. Michael Straczynski filmin senaryosunu yaratan isimler...

    Filmin kadrosunda Dennison'a eşlik edecek yıldızlar ise başarılı oyuncu Ziyi Zhang ve "Stranger Things" ile yıldızı parlayan Millie Bobby Brown olacak.

    "Godzilla 2"den karakterlerin boy göstereceği canavar güzellemesi 22 Mayıs 2020 yılında ülkeizde vizyona girecek. Filmin konusu sır gibi saklı tutulsa da önümüzdeki günlerde daha çok gelişme olacağını umuyoruz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top