Hesabım
    Yeni "Suspiria" Uyarlamasından Beklenen Fragman!

    Kült korku filmi "Suspiria"nın bol yıldızlı yeni uyarlamasından fragman geldi.

    Yıldız kadrolu yeni nesil Suspiria'dan fragman var. Kült korku filmi “Suspiria”nın 41 yıl sonra gelen yeni uyarlaması, orijinaline bir saygı duruşu niteliği taşırken, hikayeye modern dokunuşlar da getiriyor.

    "Suspiria" 1977 yılının Berlin'inde geçiyor. Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e katılır. Tam Susie'nin geldiği sıralarda, okulun başka bir üyesi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc'ın rehberliğinde Susie olağanüstü bir ilerleme kaydederken, kendine Sara isimli bir arkadaş da edinir. Zaman içerisinde iki arkadaş bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlar... 

    Bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde başrolleri “Elli Ton / Fifty Shades” serisi ile tanınan Dakota Johnson ve Oscar ödüllü Tilda Swinton üstlenirken, genç yaşına rağmen Hollywood'un tanınan yüzlerinden olan Chloë Grace Moretz, Mia Goth, Angela Winkler ve Sylvie Testud gibi isimler de kadroda yer alıyor. Orijinal filmin Susie Bannion'ı Jessica Harper da filmde boy gösteriyor.

    "Sen Benimsin” ve ödüllü film "Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanınan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino'nun kamera arkasına geçtiği yapım 2 Kasım’da Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top