Hesabım
    Kate McKinnon ve Mila Kunis'li "The Spy Who Dumped Me" ile Macera Başlıyor!

    Kate McKinnon ve Mila Kunis başrollü "The Spy Who Dumped Me"den yeni fragman geldi.

    Aksiyon komedi The Spy Who Dumped Me ile macera başlıyor. “Saturday Night Live”ın 2 Emmy ödüllü yıldızı Kate McKinnon ve “Siyah Kuğu” ile Altın Küre’ye aday gösterilen Mila Kunis'in başrollerini üstlendiği film ile iki güzel yıldızın ne kadar berbat ajanlar olduğunu görüyoruz.

    Yıldızlarla dolu kadrosuyla ilgi çeken aksiyon ve komedi "The Spy Who Dumped Me"de yıldız ikiliye filmde Justin Theroux, “Outlander” dizisi ile tanıdığımız Sam Heughan, “The X Files”ın Altın Küre ödüllü başrolü Gillian Anderson, Ivanna Sakhno ve Hasan Minhaj gibi oyuncular eşlik ediyor. 

    Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili kendilerini de şaşırtarak maceraya atılırlar. Avrupa boyunca peşlerindeki suikastçılardan kaçan ekip, bu süreçte dünyayı kurtaracak bir plan yapmak zorundadır.

    Filmin yönetmen koltuğunda ise genellikle dizilerin kamera arkasında yer alan Susanna Fogel bulunuyor. “The Spy Who Dumped Me” ülkemizde 10 Ağustos’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top