Hesabım
    Helena Bonham Carter Bond Kötüsü mü Oluyor?

    25. Bond filminin kötü karakteri için Helena Bonham Carter'ın ismi geçiyor.

    Tehlikeli Bellatrix ­Lestrange bu kez de James Bond'a karşı! Harry Potter serisinin son 4 filminde tehlikeli ölüm yiyen Bellatrix ­Lestrange'i canlandıran, Tim Burton'ın filmlerinde sıklıkla boy gösteren Helena Bonham Carter, merakla beklenen 25. James Bond filminin kötü karakteri olabilir. The Mirror'dan gelen iddialara göre Bonham Carter ile birlikte adı geçen bir kadın yıldız daha var.

    The Mirror'da yer alan habere göre Bond serisinin yapımcıları Bonham Carter'ı filmin kötü karakteri yapmak için istekli. Oyuncu kadrosunun yavaş yavaş toparlanmaya başladığını belirten isimsiz bir kaynağa göre 2 Oscar adaylığı bulunan usta oyuncunun rekabet ettiği isim ise başka bir yıldız. "Herkes Angelina Jolie'nin rolü alacağını düşünüyor ancak patronlar Helena'yı daha çok istiyor" diyen kaynak, böylece yeni Bond filminde en azından kadın bir kötü karakter göreceğimizi garantiliyor. Umut edelim ki, kadın karakter yalnızca "büyük kötü adamın" maşası olmaktan sıyrılarak kendi terörünü estirebilsin...

    Daniel Craig'in 5. ve son kez ikonik İngiliz ajanını canlandıracağı devam halkasının yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Danny Boyle oturuyor. Ben Wishaw'ın da teknolojik deha Q rolünde geri döneceği devam halkası Amerika'da 25 Ekim 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top