Hesabım
    Transformers Spin-off Filmi "Bumblebee"ye İlk Bakış!

    Transformers serisinin en sevilen karakteri Bumblebee'nin solo filminden ilk fragman geldi.

    Transformers'ın sevilen autobotu Bumblebee solo filminden teaser var. Beyaz perdenin en uzun soluklu serilerinden biri olan "Transformers"ın en sevilen karakterlerinden birini beyaz perde macerasına çıkaran film, En İyi Animasyon dahil olmak üzere 2 dalda adaylık kazanan "Kubo ve Sihirli Telleri" filminin yönetmenliğini üstlenen, Laika şirketinin CEO'su Travis Knight'ın imzasını taşıyor.

    "İz Peşinde" ile 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan Hailee Steinfeld'in başrolünü üstlendiği spin-off filmi, alıştığımız Transformers serisinin tonundan daha duygusal bir yol izleyecek gibi görünüyor. 

    1980'li yıllarda geçecek olan filmde Bumblebee'yi henüz güncellemeleri olmadığı bir halde görüyoruz. Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bumblebee'yi harap halde gördüğünde onu tamir etmeye girişir. Amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfedecektir...

    "The Wall"da başrolde gördüğümüz ünlü WWE, ülkemizdeki adıyla Amerikan Güreşi, yıldızı John Cena, Pamela Adlon, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow ve Grace Dzienny giibi isimleri kadrosunda bulunduran filmde, "Transformers" serisinin iki gedikli ismi Lorenzo Di Bonaventura ve Michael Bay de yapımcılığını üstleniyor.

    "Bumblebee" 21 Aralık 2018'de ülkemizde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top