Hesabım
    "LEGO Filmi 2"den Dublajlı Fragman!

    "LEGO Filmi 2"den beklenen fragman geldi.

    Animasyon macera LEGO Filmi 2'den beklenen fragman yayınlandı! Devam halkasında 469 milyon gişe hasılatı elde eden "Lego Filmi"nin ekibi geri dönerken, yeni karakterler de maceraya katılıyor.

    İk filmden Chris Pratt (Emmet Brickowoski), Elizabeth Banks (Wyldsyde), Channing Tatum (Superman), Jonah Hill (Green Latern) ve Will Arnett'in (Batman) seslendirme kadrosuna geri döneceği animasyon devam halkasında Tiffany Haddish de yeni bir karakteri seslendirmek için kadroya dahil oldu.

    Devam filminde, "Troller", "Shrek Forever After", "Sponge Bob Movie: Sponge Out of Water" gibi başarılı animasyonlara imza atan Mike Mitchell'ın yönetmenlik koltuğunu Phil Lord ve Christopher Miller ikilisinden devraldığı devam halkası, ilk filmin 5 yıl sonrasında geçiyor.

    Önceki olaylar sonucunda şehrin sakinlerinin düzeni yok olmuştur. LEGO DUPLO saldırısı altındaki şehirde her şey tamir edilebileceğinden çok daha hızlı bir şekilde yerle bir olmaktadır. Yıkıntı şehrin kalıntıları arasında dolaşırken keşfedilen bir uzaylı robot ise tehlikeyi arttırır. Lucy'yi ve şehrin diğer kahramanlarını alıp götüren uzay gemisinin peşine düşmek ve onları geri getirmek ise saf kahraman Emmet'a kalmıştır...

    “The Lego Movie 2”, ülkemizde 8 Şubat 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top