Hesabım
    "Operation Finale"den Gelen Fragman ile Tarihin Kanayan Yaraları Masaya Yatırılıyor!

    Ben Kingsley ve Oscar Isaac'li tarih dram gerilimi "Operation Finale"den ilk fragman geldi.

    Yıldızlı Operation Finale'den beklenen fragman yayınlandı. "X-Men: Apocalypse"in dünyayı yok etmek isteyen tanrısı Oscar Isaac ve Akademi Ödüllü usta İngiliz oyuncu Ben Kingsley'i başrolüne yerleştiren tarih temalı dram-gerilim filmi, tarihin kanayan yaralarından birini tekrar merceğe yerleştiriyor.

    Film 2. Dünya Savaşı sırasında işlediği suçlardan dolayı adalet önüne çıkarılabilmesi için Eichmann'ın izini süren Mossad'ın İsrail casus grubunu temel alıyor. 1960'lı yıllarda Arjantin'de geçen hikayede, grubun liderliğini üstlenen Peter Malkin, Nazi savaş suçlusu Adolf Eichmann'ı bulmak için sınırları zorluyor, tarihin kanayan yarası için adaleti sağlamaya çalışırken bir yandan da kendi acılarına rağmen objektif kalmaya çalışıyor. Malkin'in kız kardeşi ile kardeşinin çocuklarını öldüren Eichmann, Yahudilerin Avrupa'daki toplama kamplarına gönderilmesinden de sorumluydu. 2. Dünya Savaşı'nın ardından Avusturya'ya kaçan Eichmann, oradan da Arjantin'e geçmişti.

    1960'lı yıllarda Arjantin'de geçen hikayede Isaac, grubun liderliğini üstlenen Peter Malkin olarak karşımıza çıkıyor. Nazi avını temel alacak olan filmde Kingley ise Nazi savaş suçlusu Adolf Eichmann'ı canlandırıyor. Yönetmen koltuğuna Chris Weitz'in oturduğu yapımın senaryosunda ise Matthew Orton'ın imzası var. Filmin kadrosunda Lior Raz, Melanie Laurent, Nick Kroll, Joe Alwyn, Haley Lu Richardson, Michael Aronov, Ohad Knoller, Greg Hill, Torben Liebrecht, Mike Hernandez, Greta Scacchi ve Pêpê Rapazote de yer alıyor.

    Bol gerilimli "Operation Finale" Amerika'da 14 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top