Hesabım
    Addams Ailesi Bu Kez de Animasyon Oldu!

    Addams Ailesi animasyonundan ilk kare burada...

    Addams Ailesi animasyonundan ilk görüntü geldi. Karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan aynı ada sahip karikatür karakterlerinden beyaz perdeye uyarlanan yeni animasyon, kendisinden önceki uyarlamaların tonunu koruyacak gibi görünüyor.

    Addams Ailesi ilk kez seyirci karşısına çıkmıyor. Yayın hayatına ilk olarak 1964 yapımı bir dizi olarak başlayan Addams Ailesi, ardından 1991 yılında Barry Sonnenfeld tarafından beyaz perdeye uyarlanmış ve seyircilerin gönlüne taht kurmuştu. Karikatür serisi, beyaz perdedeki ilk macerasında Christina Ricci, Anjelica Huston, Raúl Juliá ve Jimmy Workman başrolleri üstlenmiş ve ürkütücü ancak sevimli aileyi bir araya getirmişti. Ardından Fox Family kanalı, egzantrik aileyi modern bir dokunuşla 1998 yılında bir kez daha ekranlara uyarlamıştı.

    Metro Goldwyn Mayer Pictures

    Yeni nesil Addams Ailesi ile animasyon olarak beyaz perdede seyircilerle buluşacak. Filmin seslendirme kadrosunda ise Altın Küre ödüllü Oscar Isaac (Gomez Addams), Akademi ödüllü Charlize Theron (Morticia Addams), genç yaşına rağmen Hollywood'un tanınan yüzlerinden biri haline gelen Chloë Grace Moretz (Wednesday Addams), Finn Wolfhard (Pugsley Addams), Nick Kroll (Fester), Bette Midler (Grandmama) ve Akademi ödüllü Allison Janney (Margaux Needler) yer alıyor.

    Conrad Vernon ve Greg Tiernan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon film 11 Ekim 2019'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top