Hesabım
    Yeni Nesil Mulan'ın Büyük Aşkı Bulundu!

    Mulan'ın yeni beyaz perde uyarlamasında kadro genişliyor.

    Disney'in yeni Mulan uyarlamasının Chen Hongui'si bulundu. Çin'in cesur prensesinin yeni beyaz perde uyarlamasında Mulan'ın büyük aşkını Yeni Zelandalı Yoson An canlandıracak. Yakın zamanda "Ölümcül Makineler" ve Jason Statham'lı "Derindeki Dehşet" ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanan ve yapım aşamasındaki projeleriyle gümbür gümbür geldiğinin sinyallerini veren oyuncu, Disney'in yeni uyarlamasının ünlü generali olacak.

    Yeni nesil Mulan'ı Liu Yifei'nin canlandıracağı Disney uyarlaması, Çin'in efsanevi savaşçısı Hua Mulan'dan ilham alan kurgusal prensesi savaş alanına sürecek. Mulan hasta olan babası savaşması çin çağrıldığında, onun sağlığı için korktuğundan erkek kılığına girerek savaşa katılıyordu. Çin'in en büyük kadın kahramanlarından birine dönüşen Mulan, bu süreçte hem ülkesi için mücadele veriyor hem de aşkı buluyordu.

    Whale Rider ve McFarland, USA filmlerinin yönetmeni Niki Caro'nun yönetmen koltuğuna oturacağı uyarlamanın senaryosunu ise Rick Jaffa ve Amanda Silver ikilisi üstleniyor. Orman Çocuğu, Cinderella, Güzel ve Çirkin ve Malefiz gibi sevilen animasyon Disney karakteri bir bir beyaz perdede canlı kanlı yer bulurken, bakalım Mulan'ın filmi nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top