Hesabım
    Amber Heard'lü Seksi Gerilim "London Fields"tan Fragman Geldi!

    Uzun yıllardır beklenen "London Fields"tan ilk fragman nihayet yayınlandı.

    Amber Heard başrollü gerilim filmi London Fields'tan seksi fragman! Martin Amis'in çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan gerilim filmi, uzun zamandır süren prodüksiyonunun ve aldığı sert darbelerin ardından nihayet ilk fragmanını yayınlayabildi.

    1989'da basılan romanın beyaz perdeye uyarlanma yolculuğu bir hayli zorlu oldu. 2015 yılında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini yapması planlanan ancak gösteriminden bir gün önce festivalden çekilen film, yönetmen Mathew Cullen'ın filmin yapımcılarını dava etmesiyle yeniden gündeme gelmişti. Cullen, yapımcıların, kendisinin izni olmadan kurguya ek sahneler eklediklerini öne sürmüştü. 2016'da Heard'ün eski eşi Johnny Depp'e şiddetli geçimsizlik sebebiyle dava açmasıyla birlikte filmin yapımcıları Heard'e 10 milyon dolarlık dava açmış ve filmi tamamlamadığını iddia etmişlerdi. Karşılığında Heard de yapımcıları dava ederek, sözleşmesinde öngörüldüğünden daha fazla çıplak sahnede yer almış gibi görünmesini sağlamak için gizlice dublör tuttuklarını iddia etmişti.

    Bunca yasal sürece rağmen film vizyon tarihini almayı başardı. Heard'e başrollerde Billy Bob ThorntonTheo James ve Jim Sturgess'ın eşlik ettiği film, durugörü yeteneği ile kendi cinayetini öngören Nicola Six'i temel alıyor. Günümüzden çok da uzak olmayan stilistik ve noir gizem türü bir zamanda geçen yapımda ölümcül ve cazibeli bir kadın olan Nicola, hayatındaki erkeklerden birinin kendi katili olacağını bilerek onları kaotik bir örümcek ağının içine çekiyor. Filmin kadrosunda Cara Delevingne ve Johnny Depp de yer alıyor.

    "London Fields" Ağustos'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top