Hesabım
    Glenn Close'lu Dram "The Wife"tan Poster Geldi!

    Her başarılı erkeğin ardında daha da başarılı bir kadın vardır.

    İnsan ruhunun hassas dengesine odaklanan The Wife'tan poster var. 6 kere Oscar adaylığı kazanan usta oyuncu Glenn Close'u başrolüne yerleştiren dram filmi, bir erkeğin ve uzun bir evliliğinin üstün başarısının perde arkasına göz atıyor.

    Joan Castleman "her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" sözünün yaşayan kanıtıdır. İlerleyen yaşına rağmen hala güzel, zeki ve yetenekli olan Joan 40 yıllık evliliğinde eşi için her şeyi yapan bir kadındır. Kendi yeteneğini feda ederek eşinin yükselen edebi kariyeri için elinden geleni yapmaktadır. Bu süreçte eşinin sadakatsizliklerini ve bahanelerini de görmezden gelmek zorunda kalır. Ancak herkesin bir kırılma anı vardır. Joan eşine verilen Nobel ödülünü almaya gittiği yolculuklarında eşinden ayrılmaya karar verir. Ancak bu durum, egosu yüksek olsa da her konuda Joan'a bağımlı olan eşi ile onu bugünlere taşıyan Joan'ın arasındaki hassas dengeyi zorlayacaktır...

    "Happy End" ile tanınan İsveç yönetmen Björn Runge'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dram filminde Close'a Max Irons, Jonathan Pryce, Elizabeth McGovern ve Harry Lloyd eşlik ediyor. Meg Wolitzer'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosu ise Jane Anderson'a emanet.

    "The Wife" 17 Ağustos'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top