Hesabım
    Bol Yıldızlı “Bad Times at the El Royale”de İşler Kızışıyor!

    Filmin oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Jeff Bridges ve Jon Hamm yer alıyor.

    Yıldız oyuncularla kurulu kadrosuyla dikkat çeken gerilim filmi “Bad Times at the El Royale”in ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth, Oscar ve Altın Küre ödüllü Jeff Bridges, Cynthia Erivo, “Fifty Shades” serisinin yıldızı Dakota Johnson, “Mad Men”in 2 Altın Küre ödüllü başrolü Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve “Parks and Recreation” ile tanınan Nick Offerman yer alıyor. 2015 yapımı “Marslı” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar’a aday gösterilen, “Dehşet Kapanı”nın yönetmeni Drew Goddard filmin yönetmenliğini üstleniyor.

    Karanlık geçmişleri olan 7 yabancı farklı yerlerden, farklı hikayelerle yola çıkmışlardır. 1960'larda hepsi Tahoe Gölü’ndeki yıkık bir otel olan El Royale otelinde bir araya gelirler. Hepsinin birbirinden sakladıkları ve geçmişe gömmeye çalıştıkları önemli sırları vardır. Bu gece her şeyin sonudur ve onların geçmişleriyle yüzleşip kendilerini kurtarabilmeleri için son bir şansları vardır. Geçmişin acı verici yaralarına rağmen bunu yapabilecekler midir?

    “Bad Times at the El Royale”in ülkemizdeki vizyon tarihi 12 Ekim.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top